Torenstra glas contract

 03 maart 2016

Bij het Torenstra-Glas-Contract draagt u als klant alle zorg van het glas over aan Horticulture Services BV.

Na het invullen van het aanvraagformulier wordt u bij ons geïnventariseerd in het computersysteem zodat wij bij schade of storm meteen een beeld hebben van de situatie en het desbetreffende bedrijf.

De kosten van dit contract zijn GRATIS maar u hebt wel het voordeel dat er snel geanticipeerd wordt bij calamiteiten, zoals een storm.

Klanten met het Torenstra-Glas-Contract krijgen geen voorrang op klanten met het Torenstra-Onderhoud-Contract maar hebben wel voorrang op klanten zonder contract.

Wij staan garant voor een vlotte afhandeling van als uw glasschades, en helpen u bij het samenstellen van een archief voor eventuele verzekeringen omdat u bij ons in het computersysteem geïnventariseerd staat.

Met het afsluiten van het contract bent u verzekerd van een optimale communicatie en samenwerking tussen ons en u als klant. Tevens hebt u de mogelijkheid om u glasvoorraad door Horticulture Services BV te laten beheren en tegen concurrerende tarieven veiligheid glas in te kopen en zo te profiteren van de bijkomende voordelen en kortingen die gelden voor klanten met het Torenstra-Glas-Contract.

Bij het Torenstra-Glas-Contract werken wij met een vooraf afgesproken uurtarief zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en het verbruikte materiaal wordt in overleg 1 op 1 aan u doorberekend.

Kortom kiest u voor het Torenstra-Glas-Contract dan kunt u zich bezig houden met ondernemen en wij zorgen er voor dat het glas aspect van het warenhuis in perfecte staat blijf. Wij zijn een bedrijf gericht samen met u op de toekomst, THE ART OF THE FUTURE!

Bedankt voor de interesse in ons bedrijf, wij zien met belangstelling een mogelijke opdracht tegemoet.

We zullen graag een opdracht op vakkundige wijze voor u uitvoeren en wij staan garant als:

De betrouwbaarste Kas-Reparateurs van Nederland!

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!