Cleanen en verwijderen
Op milieuvriendelijke en gecertificeerde wijze

Wilt u uw olietank of ketel volgens de voorschriften laten verwijderen of cleanen? Bij Horticulture Services BV zijn we thuis in die specialistische werkzaamheden. Voor elke tank en voor elke ketel is er een efficiënte oplossing voorhanden.

Bij het cleanen en verwijderen heeft u te maken met veel milieunormen. Als u de specialisten van Horticulture Services BV in de arm neemt, heeft u de zekerheid van een verantwoorde aanpak. Het cleanen van olietanks en ketels gebeurt op gecertificeerde wijze.

Zo gaat cleanen en verwijderen in zijn werk

Vóór het cleanen van uw tank met zware stookolie wordt eerst de hoeveelheid olie in de tank gecontroleerd via het mangatdeksel. Is het peil te hoog, dan creëren we een nieuwe opening boven het vloeistofniveau. De zware stookolie kan worden verpompt door deze op te warmen met mobiele verwarmingselementen. Voordat de specialisten de tank in gaan, wordt eerst het zuurstofgehalte gecontroleerd en, indien nodig, wordt er geforceerd verlucht. Na het cleanen van de tank kan deze vakkundig worden gedemonteerd en verwijderd. Efficiency en betrouwbaarheid gaan hand in hand: door gebruikmaking van modern materiaal zijn we in staat op elke locatie professioneel  uw tank af te breken. Waar nodig scheiden we verschillende materialen en dragen we zorg voor een vakkundige afvoer, vanzelfsprekend inclusief de afgifte van stortbonnen.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!