Sloop- & Grondwerk
Snel en voordelig uw terrein bouwrijp opgeleverd

Wilt u een nieuwe bedrijfsruimte of bedrijfswoning laten bouwen? En moet de bestaande worden gesloopt? Schakel Horticulture Services BV in. In korte tijd en voor een scherpe prijs leveren we het terrein bouwrijp op.

Bedrijfsruimten en bedrijfswoningen slopen is voor ons dagelijks werk. We doen het goed en snel. Met alle materieel in eigen huis zijn we bovendien flexibel. Snel schakelen is dus nooit een probleem. En tegelijkertijd houden we ons strikt aan alle regels en richtlijnen. Daardoor bent u verzekerd van een sloop volgens alle milieunormen. Dat geldt ook voor de afvoer van puin: we werken uitsluitend samen met gecertificeerde afvalverwerkers.

Aan het eind van het traject leveren we de grond schoon op, klaar voor de nieuwbouw. Wilt u alvast de voorbereidende werkzaamheden hebben geregeld? Prima, dan staan we ook voor u klaar voor het uitvoeren van grond- en graafwerkzaamheden. Het uitgraven van de bouwput bijvoorbeeld, of het verwijderen van de riolering en de bestrating. Met Horticulture Services BV bent u klaar voor de volgende fase.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!