Inkoop & Verkoop
Altijd een grote voorraad gebruikte kasmaterialen in goede staat!

Door onze snelle werk en drukke planning beschikken we bij Horticulture Services BV continu over een grote voorraad kasmaterialen. Gebruikte materialen, die kwalitatief nog jaren mee kunnen en scherp geprijsd zijn!

Veel tuinbouwkassen die worden gesloopt verkeren nog in prima staat. Bruikbare onderdelen worden tijdens de sloop apart gehouden, schoongemaakt en eventueel gereviseerd. Klaar om te worden gebruikt als vervangingsonderdelen of bij de bouw van een gebruikte kas!

Bij Horticulture Services BV vindt u altijd een groot aantal materialen op voorraad, voor uiteenlopende kastypen: van aluminium profielen en staal verzinkte onderdelen tot en met beglazing. Bent u op zoek naar specifieke onderdelen? Neem een kijkje op ons bedrijfsterrein waar u alle materialen keurig gesorteerd kunt vinden. Of neem contact op met een van onze medewerkers en geef aan wat u precies zoekt.

Ook voor aanpassen van materialen

Heeft u wel de juiste materialen of onderdelen gevonden die u zocht, maar niet in de gewenste maatvoering? Geen probleem: in veel gevallen is aanpassen mogelijk. Of maak gebruik van de vrijblijvende mogelijkheid om een zoekopdracht te geven!

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!