Kassensloop
Een kas goed slopen is een kunst: Art of Demolition!

Tuinbouwkassen slopen is een specialisme. Het is het specialisme van Horticulture Services BV In opdracht van telers, tuincentra en lokale overheden slopen we kassen in zowel Nederland, België als Duitsland.

Bij Horticulture Services BV is het slopen van een kas een goed georganiseerd proces. Vanaf het allereerste begin gaan we gestructureerd te werk. Want slopen is ook precisiewerk. In veel gevallen is de kas geheel of gedeeltelijk nog geschikt voor hergebruik. Zorgvuldig demonteren, goed sorteren: het is de specialisten van Horticulture Services BV wel toevertrouwd. Die gedegen aanpak vertaalt zich in scherpe tarieven, die de vergelijking met elk ander sloopbedrijf aankunnen!

Werken volgens de milieunormen,
Ook het milieuaspect verliezen we niet uit het oog. Afval wordt gescheiden afgevoerd. De samenwerking met gecertificeerde afvalverwerkers draagt bij aan een verantwoorde bedrijfsvoering. En we houden van aanpakken, maar dan wel veilig: alle medewerkers die uw kas slopen, zijn VCA-gecertificeerd en beschikken over de nodige certificaten.

Waarvoor kunt u oa. terecht bij Horticulture Services BV?

  • Het verwijderen en afvoeren van gewassen, substraat en teeltgerelateerde materialen.
  • Het verwijderen en afvoeren van installaties: verwarming, scherming, belichting en water.
  • Het slopen en afvoeren van alle glasopstanden, van elke afmeting.
  • Het opbreken en afvoeren van kasfundaties, betonpalen, betonpaden, betonvloeren, beschoeiing, erfverharding etc.
  • Het egaliseren en inzaaien van het grondoppervlak.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!