Speciaalbouw
Zorgeloos, veilig en afwijkende maten toch betaalbaar!

Horticulture Services BV heeft veel ervaring opgedaan in het ontwerp en de bouw van speciale typen kassen. Die ervaring zetten we in bij de bouw van speciale projecten: van kassen tot glazen constructies, van overkappingen tot gebouwen. De activiteiten van de afdeling Speciaalbouw sluiten nauw aan bij die van de utiliteitsbouw. In veel gevallen werken we ook nauw samen in een project, als hoofd- of onderaannemer.

Om bijzondere constructies te creëren, hanteert Horticulture Services BV de laatste technieken en inzichten uit de kassenbouw. Die maken het mogelijk om ontwerpen in sterk afwijkende maatvoeringen te construeren, mét behoud van een scherpe prijsstelling. Innovatief qua techniek, stevig in uitvoering. Grenzen in de creativiteit zijn er eigenlijk niet: de eigen engineers weten voor elke situatie een effectieve oplossing te ontwikkelen. Belangrijk voordeel van kassenbouwtechniek is ook dat de kosten in de hand kunnen worden gehouden. De combinatie van materialen en technieken levert projecten op die opvallen door hun uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Ook architectonisch zijn de resultaten fraai. De constructies zijn even transparant als slank.

Welke projecten?

  • Speciaalbouw-projecten zijn bijvoorbeeld bouw van kantoor- en vergaderkassen: door gebruikmaking van kassenbouwtechnieken is het mogelijk een groot gebouw efficiënt op te delen in kleinere ruimtes met meerde kassen.
  • Met speciale kasconstructies kunnen ook multifunctionele buitenverblijven worden gerealiseerd: 's zomers en 's winters heeft u het plezier van een comfortabel verblijf, dat qua architectuur aansluit bij de woning. Door gebruik te maken van moderne installaties uit de glastuinbouw kan het binnenklimaat optimaal worden geconditioneerd.
  • De medewerkers van Speciaalbouw zijn ook thuis in de bouw van serres en garages om de gebruiksmogelijkheden van uw woning te vergroten. Bij de eerste zonnestralen warmt de ruimte al voldoende op om te kunnen genieten. Door de slanke, transparante constructie oogt een serre of garage ook nog eens als een aanwinst voor uw woning.

Duurzaam en betrouwbaar

Speciaalbouw betekent bij Horticulture Services BV ook: optimaal aandacht schenken aan duurzaamheid en veiligheid. Constructies zijn berekend op een jarenlang zorgeloos gebruik. En de veiligheid is gewaarborgd door toepassing van gelaagd of veiligheidsglas. De flexibiliteit van de kasconstructies maakt ook combinaties met traditionele bouw mogelijk. Exclusieve toegangsdeuren kunnen volledig worden geopend.
De kleur van de coating van de onderbouw wordt in overleg met u bepaald.
 Het glaswerk en de afwerking van de constructie zijn overeenkomstig de stijl van uw woning.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!