Interieurbouw
Efficiënte ruimteindeling met een chique uitstraling

Heeft u een lege ruimte die u op een efficiënte manier wilt inrichten? Bijvoorbeeld om ruimte te creëren voor werkplekken, kantoorkamers, ateliers of praktijkruimten? Horticulture Services BV heeft de oplossing. Met gebruikmaking van oa. staal, aluminium en glas zijn tal van gevel constructies te realiseren. Transparant, licht in gewicht en... heel betaalbaar. Want voor een opvallend scherpe prijs/kwaliteit-verhouding creëert u een interieur met een architectonisch chique uitstraling.

Meerdere grote gebouwen zijn al door Horticulture Services BV voorzien van een onderscheidend interieur. Het is een techniek die optimale mogelijkheden biedt een groot gebouw op te delen in meerdere kleinere ruimtes, die bijvoorbeeld kunnen worden verhuurd?

Lichte constructies voor elk interieur

De toepassing van bestaande kassystemen is een garantie voor efficiency en degelijkheid. Zo ontstaan heel lichte constructies, die in een veelheid van interieurs kunnen worden toegepast. De mogelijkheden zijn grenzeloos. U kunt kiezen uit meerdere wandtechnieken. Meerdere typen toegangsdeuren kunnen in het ontwerp worden geïntegreerd.

Trouwens, met uw keus voor systemen en materialen uit de kassenbouw denkt u ook maatschappelijk verantwoord; het gehele interieur is demontabel, kan worden hergebruikt en is 100% recyclebaar. Wij regelen voor u de complete demontage, inkoop en verkoop tegen een scherp tarief.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!