Kassenbouw
Horticulture Services BV, voor constructies die Future-proof zijn!

Constructies die berekend zijn op de laatste eisen in de kassenbouw. Constructies die het mogelijk maken om gebouwen op te delen in kleinere units. Constructies die ideaal geschikt zijn voor de realisatie van hobbykassen. Als er één bedrijf allround is in de inzet van robuuste constructies van aluminium, staal en glas, is het wel Horticulture Services BV Met jarenlange ervaring in de kassenbouw en vooral een toekomstgerichte visie ontwikkelen we oplossingen op maat. Die door gebruikmaking van standaard-componenten in een veelheid aan maatvoeringen kunnen worden gerealiseerd, met een scherpe prijs/kwaliteit-verhouding. En wilt u die kassen ook perfect onderhouden en goed gerepareerd hebben? Ook dan staat Horticulture Services BV voor u klaar!

Horticulture Services BV is een moderne kassenbouwer, bekend met alle gangbare en vernieuwende technieken. Voor opdrachtgevers van grotere en kleinere projecten hebben we de laatste jaren perfecte kassen gerealiseerd. Ook u als opdrachtgever bieden we het voordeel van het complete spectrum aan kassen, technieken en installaties onder één dak.


Wij bouwen graag de volgende kassen...


Venlokassen

De Venlo-kas is van oudsher dé kas voor de teelt van groenten en snijbloemen. Groot voordeel van dit kastype is de flexibiliteit: Venlo-Kassen zijn standaard leverbaar in


Kapmaten 3,20, 4,00 en 4,80 meter.
Standaard-traliematen 6,40, 8,00, 9.60, 12,00 en 12,80 meter tot 16,00 meter.
Vakmaten 3,00 tot 6,00 meter

En wilt u toch een ander type? In overleg met Horticulture Services BV is maatwerk geen enkel probleem.

Breedkapkassen

Bent u potplanten- of snijbloementeler? Dan valt de keus voor een kastype in veel gevallen nog altijd uit in het voordeel van de Breedkapkas. Ook tuincentra en groothandelscentra kiezen meestal voor dit type kas. Het is vooral de standaard grote overspanning die voor ondernemers de doorslag geeft. Daardoor kent de Breedkapkas een zeer grote luchtbuffer. Breedkapkassen staan ook bekend om hun grote lichtdoorlatendheid. Tegenwoordig kent de kas grotere glasmaten, opengewerkte dakgordingen en slanke spanconstructies. De ziektedruk in de kas kan effectief worden tegengegaan: de doorlopende luchting maakt het eenvoudig mogelijk insectengaas te installeren. Globaal varieert het luchtoppervlak van een kwart tot de helft van het dekoppervlak maar uiteraard kunnen we dit altijd aanpassen naar uw wensen.


Kapmaten 9,60, 12,80 en 16,00 meter.
Standaard-traliematen 3,00 tot 5,00 meter

Heeft u een voorkeur voor andere afmetingen? Horticulture Services BV construeert op verzoek elke andere maat.

Cabriokassen

De Cabrio-kas is het ideale type tussen een volwaardige kas en telen in de buitenlucht. Het vernieuwende concept maakt het mogelijk om het gewas in latere stadia af te harden in buitenluchtomstandigheden. Ideaal voor telers van tuinplanten, maar ook voor tuincentra die bezoekers van de buitenafdeling meer comfort willen bieden. De Cabrio-kas bestaat uit de onderbouw van een Venlo-kas, die voor dit doel deels is aangepast. Op de onderbouw plaatst Horticulture Services BV een lichtgewicht aluminium kasdek. Het dek kan voor 85% worden geopend. Met alle voordelen van dien: de omstandigheden in de kas zijn vergelijkbaar met die in de buitenlucht, terwijl het gewas toch beschermd is tegen weer en wind.


Kapmaten 3,20, 4,00 en 4,80 meter.
Standaard-traliematen 6,40, 8,00, 9.60, 12,00 en 12,80 meter tot 16,00 meter.
Vakmaten 3,00 tot 5,00 meter.

Heeft u een voorkeur voor andere afmetingen? Horticulture Services BV construeert op verzoek elke andere maat.

Hobbykassen

Wilt u bij uw bedrijf, woonhuis of volkstuin een kas realiseren voor hobbydoeleinden? Vraag het Horticulture Services BV. Als kassenbouwers van huis uit zijn we ook in staat kleinere projecten efficiënt uit te voeren. Bovendien heeft u de keus uit de toepassing van gebruikte - maar kwalitatief uitstekende - of de allernieuwste materialen. In beide gevallen heeft u de zekerheid van een 'Hobbykas' die aan professionele maatstaven beantwoordt!

Lees meer over ons hobbykassen


Kapmaten 2,50, 3,20, 3,80, 4,00 en 4,80 meter
Standaard-traliematen 6,40, 8,00, 9,60, 12,00, 12,80 meter en zelfs 16,00 meter
Vakmaten vanaf 1,50 tot 6,00 meter.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!