Kas-reparatie & Kas-onderhoud
Laat uw kas repareren en onderhouden door de bouwers zelf

Ook bij de beste kassen en constructies blijft onderhoud noodzakelijk. Weersomstandigheden kunnen schade veroorzaken. Daarom heeft u bij Horticulture Services BV de zekerheid van een 24/7 service, het gehele jaar door. Want wie weet er nu beter hoe een kas moet worden gerepareerd of een ruit moet worden vervangen dan de specialisten die dag in dag uit kassen bouwen? We onderhouden en repareren kassen van elke kassenbouwer.

Doorwerken zonder belemerring

Eén telefoontje en we staan voor u klaar. Om snel, efficiënt en veilig aan de slag te gaan. Zonder dat het uw eigen medewerkers tijd en aandacht kost. Eventuele reparatiewerkzaamheden belemmeren ook de voortgang van uw eigen activiteiten niet. Heeft u ruitbreuk? Dan kan het schermdoek tegenwoordig normaal dichtblijven. Door toepassing van de nieuwste methodes kunnen ruiten nu ook van bovenaf worden hersteld! Efficiênt en veilig tegelijk. U ziet, ook als het gaat om reparatie en onderhoud gaat Horticulture Services BV graag 'Futuristisch' te werk.

Service tot in de kleinste details

Bij service luistert het vaak nauw. Daarom doen de medewerkers van Horticulture Services BV er alles aan om eventueel ongemak voor u tot een minimum te beperken. En niet te vergeten om de kosten in de hand te houden. Voor nieuw glas betaalt u een concurrerend tarief. Transport kan op een efficiënte manier worden georganiseerd, net als de levering van glas opslagbokken. En ook de afvoer van gebroken ruiten nemen we u uit handen: glas voeren we graag en kosteloos voor u af.

Ook voor onderhoud van kasachtige gebouwen

Heeft u een gebouw waarin deels een kasconstructie is toegepast? Ook dan kunt u van de service en de kwaliteit van onze medewerkers op aan.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!