Kas-renovatie
Wij vernieuwen de kas, terwijl uw productie doorgaat

De onderbouw van een kas constructie staat onder andere voor kracht en duurzaamheid. De kwalitatief hoogwaardige stalen en aluminium onderdelen hebben een langere levens duur dan bijvoorbeeld de materialen die worden gebruikt voor de beglazing van de constructie.

Horticulture Services BV faciliteert een bedrijfstak die overdekkingen van een warenhuis onderhanden neemt. Onze personeelsleden voeren deze werkzaamheden geheel via buiten uit en demonteren de oude kasmaterialen zonder dat uw productie of verkoop stil moet liggen. Wij kopen de oude beglaasmaterialen eventueel van u in, leveren evenals het monteren van die nieuwe beglaasmaterialen.

Tevens voeren wij diverse inspecties uit over de staat van onderbouw, kasdek/ gevels. Wij zorgen ervoor dat de kas weer in een staat van perfectie verkeerd! Wij leveren het schoon op, zodat dit weer naar behoren functioneert. Heeft u een andere gedachte over kas-renovatie dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor het vervaardigen van al uw wensen.

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!