Kas-onderhoud

Kas-reparatie & Kas-onderhoud

Ook bij de beste kassen en constructies blijft onderhoud noodzakelijk. Weersomstandigheden kunnen schade veroorzaken. Daarom heeft u bij Horticulture Services BV de zekerheid van een 24/7 service, het gehele jaar door. Want wie weet er nu beter hoe een kas moet worden gerepareerd of een ruit moet worden vervangen dan de specialisten die dag in dag uit kassen bouwen? We onderhouden en repareren kassen van elke kassenbouwer.

Lees verder ...

Kas-renovatie

De onderbouw van een kas constructie staat onder andere voor kracht en duurzaamheid. De kwalitatief hoogwaardige stalen en aluminium onderdelen hebben een langere levens duur dan bijvoorbeeld de materialen die worden gebruikt voor de beglazing van de constructie.

Lees verder ...

Kas-inspectie

Horticulture Services BV inspecteert uw kas op mogelijk zwakke plekken. En overleggen met u over kostenefficiënte onderhoudsoplossingen die de levensduur van de constructie verlengen. Of om de stookkosten te beperken. We hechten aan duidelijkheid en helderheid. Daarom maken we een complete inventarisatie van mogelijke ingrepen. Die bespreken we vooraf op een objectieve manier met uw eigen medewerkers. Zodat u na afloop niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lees verder ...

Dak- en gevelbeplating

Door het renoveren van uw bestaande bedrijfsruimte zal uw bedrijf nieuwe en frisse uitstraling krijgen. De oude panelen of het glas wordt door ons gedemonteerd, afgevoerd en vervangen door nieuwe sandwich- of damwand panelen in de door u gewenste kleur en type. Indien er sprake is van asbesthoudend materiaal, dan kan Horticulture Services BV zorgen voor verwijdering en afvoer van dit materiaal.

Lees verder ...

Slopen, Bouwen, of Renoveren? Alles onder 1 dak geregeld!